Ekokampaamo & parturi-kampaamo Sari Ilama

Tervetuloa Kampaamoon!

Kampaamo Sari Ilama on rentotunnelmainen ekokampaamo ja parturi-kampaamo Imatralla Rajapatsaan kaupunginosassa. Kampaamon tilat ovat avarat ja valoisat. Täällä on helppo hengittää. Tiloissa käytetään pääsääntöisesti hajusteettomia tai eteerisiä öljyä sisältäviä tuotteita. Voit rauhoittua arjen keskellä ja samalla tehdä hyvää valitsemalla ekologisen vaihtoehdon luonnonmukaisin tuottein. Luonnonmukaisuus, kotimaisuus, kierrätys ja kestävä kehitys ovat Kampaamolle tärkeitä arvoja! Intialainen päähieronta on rentouttava, rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito. Kasvivärjäys on luonnollinen ja kokonaisvaltainen hiusten värjäys. Ekologiset hius-ja hiuspohjahoidot. Energialeikkaus on kokonaisvaltainen energiahoidon, hieronnan ja hiusten muotoilun yhdistelmä. Kotihoitotuotteista löydät kotimaista sekä ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa hiuksille. Ripsien- ja kulmienvärjäys ja kulmien muotoilu Sivustolta https://kampaamo-sari.webnode.fi/ löydät tarkempaa infoa ekokampaamopalveluista

Henkilökunta

Employee picture

Sari

Koulutettu ekokampaaja, parturi-kampaaja sekä kampaajamestari. Olen erikoistunut ekokampaamopalveluihin, mutta teen myös synteettisiä parturi-kampaajan töitä ns .hybridimallilla. Haluan tarjota Sinulle luonnonmukaista hiustenhoitoa ja hyvinvointia sekä mahdollisuuden rentoutua kiireettömässä ympäristössä. Rakastan erityisesti tehdä erilaisia värjäystöitä ja pikkutarkkoja hiustenleikkauksia. Mielestäni aina on oikea aika oppia uutta ja kehittää itseään, opiskelin ekokampaajaksi 2019-2020, yrittäjän ammattitutkinnon 2022 ja hius-ja kauneudenhoitoalojen erikoisammattitutkinnon 2023-2024. Vielä yksi tutkinto on tarkoitus suorittaa, mutta siitä sitten myöhemmin, ajatuksella, että "vierivä kivi ei sammaloidu" :)

Lahjakortit

Ajanvaraus

Jos et löydä nettiajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa tai palvelua, niin soita tai tule käymään paikanpäälle! Värjäyspalvelut K16. https://kampaamo-sari.cms.webnode.fi/ Löydät tarkemmat kuvaukset ekokampaamopalveluista!

Yhteystiedot

Ensontie 29 55610 Imatra p. 050-3058483 Avoinna ma-pe 9-17 tai sopimuksen mukaan.

Sijainti

 Ekokampaamo & parturi-kampaamo Sari Ilama

 +358503058483

 Ensontie 29 55610 Imatra

 kampaamo.ilama@gmail.com

Hinnasto

Palveluiden tarkemmat hinnat löydät ajanvarauksesta. Väripalvelut K16. Kaikki palveluhinnat sisältävät alv. 24%. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 75% palvelun hinnasta, peruutukset tehtävä 24h ennen varattua aikaa.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Kampaamoleikkaus 45min. Hiusten siistimisleikkaus tai leikkaus samaan malliin. sis. pesun ja föönauksen.
33,50 €
Parturileikkaus 45min
Valitse tämä palvelu silloin kun on kyseessä haastavampi/aikaa vievempi parturileikkaus (kuten kun edellisestä leikkauksesta on yli 2kk aikaa tai myös feidaukset, jenkkisiilit yms.)
30,00 €
Parturileikkaus 30min
Lyhyiden hiusten max. 30 minuutin muotoon leikkaus/siistiminen parturityönä, saksilla ja koneella. Pesu ei sisälly palveluun.
26,50 €
Pitkien hiusten latvojen siistiminen 30 min
Pitkien hiusten tasausleikkaus Palvelu ei sisällä pesua eikä föönausta.
26,50 €
Kampaamoleikkaus 60min
Kampaamoleikkaus 60min. Valitse tämä, jos sinulla on erityisen paksut tai muuten haastavat hiukset tai haluat, että hiuksesi muotoillaan esim. veitsellä.
45,00 €
Mallinmuutosleikkaus 75min
Hiustenmuotoilu uuteen malliin, niin että hiuksiin tulee merkittävä muutos. Palvelu sisältää pesun ja föönauksen.
57,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
15,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
Niskahiusten siistiminen
NIskahiusten/hius-rajojen siistiminen koneella
15,00 €
Lasten (alle 12v) hiustenleikkaus (ei mallinmuutosta) 30min
Lasten alle 12v hiustenleikkaus muotoon/pitkien hiuksien tasaus. Isommissa muutoksissa/ tai erittäin paksuissa hiuksissa valitse lasten hiusten mallinmuutosleikkaus. Tarvittaessa valitse hiusten pesu erikseen lisäpalveluista.
22,00 €
Lasten (alle 12v) mallinmuutosleikkaus 45min.
Alle 12v lasten hiustenleikkaus, johon tulee suurempi muutos tai hiukset ovat erityisen paksut. Tarvittaessa valitse hiusten pesu erikseen lisäpalveluista.
29,00 €
EkokampaamopalvelutHinta alk.
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA (pitkä n.45min)
Vietä pieni rentouttava hetki ekokampaajan penkissä! Hiusten pesu ja kuivaus kuuluvat hintaan. Hieronnassa käytetään öljyjä, jotka hoitavat hiukset ja päänahan. Hieronnassa käsitellään lempeästi yläselkää, hartioita, niskaa, käsivarsia, päätä ja korvia. Hieronta tehdään istualtaan vaatteiden päältä, huomioi, että vaatteeseen saattaa mennä öljyä, esim. pitkänhihainen ohut trikoopaita on hyvä asu ylle.
55,00 €
ENERGIALEIKKAUS
Energialeikkaus sisältää n.30minuutin intialaisen päähieronnan, hiustenleikkauksen, hoitavat öljyt, hiustenpesun ja tarvittaessa kuivauksen. Hieronta tehdään istualtaan vaatteiden päältä (esim pitkähihainen trikoopaita hyvä) ja siinä käytetään hiuspohjassa öljyä.
85,00 €
Ekohoidot
Merilevä, savi, turve tai yrttihoito tai niiden yhdistelmä. Hoito räätälöidään aina tarpeen mukaan. Sisältää lyhyen (n.20min) rentouttavan päähieronnan, hoidon, pesun ja kuivatuksen
75,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
KASVIVÄRI ja ENERGIALEIKKAUS
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito! Kasviväripaketti sisältää lyhyen intialaisen päähieronnan(n.20min), savipuhdistuksen, kasvivärin ja energialeikkauksen
145,00 €
KASVIVÄRI+HIUSTENLEIKKAUS
Kasviväri sis. savipuhdistuksen, hiusten muotoonleikkauksen ja kuivatuksen/ föönauksen. Tyvivärjäyksestä valitse lyhyen hiuksen värjäys.
100,00 €
KASVIVÄRI
Kasviväri sis. savipuhdistuksen ja kuivatuksen
85,00 €
Savivaalennus/savikirkastus
Ekologisempi ja hellempi tapa vaalentaa/kirkastaa raidoittaa hiuksia. Savivaalennulsella saadaan tehtyä pehmeitä kullan/hiekan värisiä 1-3 asteen vaalennuksia. Savivaalennusaineella voidaan tehdä koko pään vaalennuksia tai raidoituksia eri tekniikoilla. Hinta sisältää savipuhdistuksen, pesun , hoidon ja kuivatuksen. Valitse hiustenleikkaus lisäpalveluista! Huom. Raidoitusta/vaalennusta ei suositella vanhan käsittelyn päälle, eikä permanentattuun hiukseen, vaan vain käsittelemättömään hiukseen.
82,00 €
Savivaalennus tyviväri max 2cm
Savivaalennus tyviväri max 2cm. Ekologisempi ja hellempi tapa vaalentaa/kirkastaa hiuksia. Savivaalennuksella saadaan tehtyä pehmeitä kullan/hiekan värisiä 1-3 asteen vaalennuksia. 1-3 asteen vaalennuksia. Savivaalennusaineella voidaan tehdä koko pään vaalennuksia tai raidoituksia eri tekniikoilla. Hinta sisältää savipuhdistuksen, pesun , hoidon ja kuivatuksen Varaa leikkaus erikseen lisäpalveluista!
65,00 €
Tuplavärjäyslisä kasvivärjäyksessä
Tuplavärjäystä käytetään silloin, kun tarvitaan esimerkiksi harmaisiin hiuksiin enemmän peittoa tai halutaan tummentaa hiuksia useita asteita
20,00 €
Glossing kasvivärisävyte
Plants In Gloss on hoitava kasvisävyte. Se hoitaa, kosteuttaa, antaa upean kiillon ja virkistää hiusten väriä. Lopputulos kestää noin 8 pesua. Hiusten lähtötilanne vaikuttaa lopputulokseen, ja sävy voi kestää lyhyemmän tai pidemmän aikaa hiuksen kunnosta riippuen.
30,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri ja muotoonleikkaus
Hiusten värjäys yhdellä värillä tyvestä latvaan ja muotoonleikkaus, sisältää pesun ja muotoilun. Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
85,00 €
Moniväri/raidat ja hiusten muotoonleikkaus
Kahdella tai useammalla värillä tehtävä värjäys/ja tai raidoitus sekä hiusten muotoonleikkaus. Palvelu sisältää pesun ja muotoilun/föönauksen. Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
95,00 €
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
69,00 €
Tyviväri 1-2cm
Tyviväri 1-2cm. Palvelu sis. pesun ja kuivatuksen. Föönaus/kampaus hinnaston mukaisesti lisämaksusta. Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
60,00 €
Tyvivaalennus (1-2cm)
Vaalennusaineella tai vaalennusvärillä tehtävä vaalennus hiusten tyveen. Sis pesun ja kuivatuksen. Sävytykset lisäpalveluna sekä Föönaus/kampaukset hinnaston mukaisesti lisätyönä. Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
70,00 €
Raidat ja leikkaus
Raidat ja leikkaus. Sisältää pesun.
84,00 €
Raidat
Raidat. Sisältää pesun.
62,00 €
Quick väripalvelu, lyhyille ja keskipitkille hiuksille
Sensido Quick värillä tehtävä nopea sävytyspalvelu lyhyille tai keskipitkille hiuksille (hiusten pituus max leukalinjaan) hiustenleikkauksen yhteydessä. Sopii mainiosti vaikkapa tasoittamaan ensimmäisiä harmaita, väri haalistuu hiuksista pikkuhiljaa pois, eikä jätä huomattavaa tyvikasvua. Miehille ja naisille HUOM Palvelua EI PITKIIN HIUKSIIN Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
25,00 €
Kevytväri ja muotoonleikkaus
Kevyempi värjäys tai suoraväri Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
72,00 €
erikoisvaalennuspalvelut (balaylage, babylights yms.)
Babylights/Balayageraidoitus tai muu vastaava erikoisvaalennuspalvelu. Palvelussa kuluu enemmän aikaa ja värimassaa, jolloin värjäys on arvokkaampi kuin normaali raidoitus tai värjäys. Sis. taittosävytteen, rakennesuojan, latvan puhdistuksen. HInta alk. 140e riippuen hiuksen mitasta ja paksuudesta. Kyseessä erikoisvaalennus palvelu. Tarkemman hinnan palveluun saat aina käymällä paikan päällä. Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
140,00 €
Esivaalennus/värinpoisto/suoravärinpoisto
Esivaalennus / värinpurku/ suoravärinpoisto värjäystyön yhteydessä hinta alkaen 20e/kerta Synteettisissä väripalveluissa käytetään kotimaisia hajusteettomia SIM SensiDO-väriperheen tuotteita.
20,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja hiustenleikkaus
Permanentti tai pehmennys ja hiusten muotoonleikkaus ja kuivatus/föönaus. Sis. pesun ja kampausaineet
90,00 €
Permanentti/pehmennys osapäähän
Osapermanentti, esim. vain pääliosan hiuksiin tai otsahiuksiin sis. pesun ja kuivatuksen. Huom. varaa tarvitsemasi hiusten leikkaus erikseen lisäpalveluista
45,00 €
Permanentti
Permanentti/pehmennys. Sis. pesun ja kuivatuksen kiharalle.
75,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
25,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
17,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
15,00 €
Kulmien muotoilu pinseteillä
10,00 €
Kulmien muotoilu veitsellä
5,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
25,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
25,00 €
HiushoidotHinta alk.
Simplex-hoito
Simplex-hoito korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi.
29,00 €
Hiusten pesu ja hoito
Hiusten pesu ja hoito sis. pesun ja lyhyen rentouttavan hieronnan pesupaikalla hoitoaineen kanssa
10,00 €
Tehohoito ja hieronta
Tehohoito ja hieronta. Palvelu sisältää pesun, tehohoidon,rentouttavan hiuspohjan hieronnan ja kuivatuksen
45,00 €
K18 Hair -hoito
K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden kampaamossa tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. PS. Hoito sopii kaikille hiuksille ja kaikenikäisille. Tämä palvelu varattavissa kaikkien töiden yhteyteyteen. (paitsi Eko palveluiden)
20,00 €
Ekopharma Hiusterapia
40,00 €
PartaHinta alk.
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
15,00 €
Viiksien muotoilu
Viiksien muotoilu koneella
5,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
20,00 €
Geelilakkaus: Uudet
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai huoltoa.
45,00 €
Banner